Forsiden |  Landene |  Flaggkonkurranse |  Kartkonkurranse |  Om nettstedet

Land i sikte...

Hvilket land?

KARTKONKURRANSE

Oppgave:
Du får vist et kart sammen med navn på 5 ulike land. Oppgaven er å gjette hvilket land som er vist på kartet. Du får 60 sekunder på å gjette så mange land som mulig.

Poeng:
Du får 3 poeng for det første riktige svaret, 4 poeng hvis du har 2 riktige på rad, og 5 poeng for hvert riktige svar hvis du har 3 eller flere riktige på rad. Hvis du svarer feil får du 2 minuspoeng, og må også begynne på 3 poeng for det neste riktige svaret igjen.

På den aller siste oppgaven før tiden går ut, får du noen sekunder ekstra så du skal rekke å svare. Hvis du svarer etter at denne tiden er gått ut, får du 0 poeng uansett om det er rett eller galt.

Tips:
Bare klikk én gang for hvert kart. Hvis du dobbeltklikker eller klikker flere ganger på samme oppgave, kan du risikere å få feil.

Noen ganger er navnet på landet du skal finne skrevet på kartet (på engelsk), blant annet fordi hovedstaden heter det samme som landet, men som regel står det ikke. Noen ganger kan det være en hjelp å se hva nabolandene heter, for de står som regel skrevet på kartet.

Navn:    

Topp 100:

Nr.NavnPoengRiktige